Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

BLAST Premier lisää neljä kumppanitiimiä kaudelle 2024

Organisaatiot saavat pääsyn kaikkiin tuleviin BLAST Premier -tapahtumiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BLAST Premier on ilmoittanut laajentaneensa affiliate team -ohjelmaansa neljällä uudella organisaatiolla. Joukkueet saavat pääsyn kaikkiin tuleviin BLAST Premier tapahtumiin, mukaan lukien tuleva Spring and Fall Groups, joka on mukautettu vastaamaan kasvanutta osallistujamäärää.

Neljä ohjelmaan liittynyttä organisaatiota ovat Falcons, GamerLegion, Team Spirit ja Virtus.pro. ja mitä tulee siihen, miten tulevia tapahtumia on mukautettu vastaamaan tytäryhtiötiimien 33%: n kasvua (jopa 16: een 12: sta), BLAST on hahmotellut erityisesti tämän.


  • Sekä kevään että syksyn lohkot laajenevat 16 joukkueeseen, kuusi joukkuetta etenee kevään ja syksyn finaaleihin ja 10 joukkuetta putoaa kevään ja syksyn välienselvittelyihin.

  • Tämä lisää 2 x Bo3-ottelua jokaiseen ryhmään, poistaa kaikki tarpeettomat osumat prosessissa ja kasvattaa palkintopotin 190 000 dollariin jokaiselle kevään ja syksyn ryhmälle. Kevät- tai syysryhmien päivämääriin ei tule muutoksia.

  • Kevääseen, syksyyn tai maailmanfinaaleihin ei tule muutoksia.

  • Marraskuussa 2023 julkistetussa uudessa yhdistetyssä BLAST Premier Showdownissa on mukana 10 joukkuetta kevään ja syksyn lohkoista, ja kuusi alueellista karsintaa rakentaa 16 joukkueen Showdownin.

Tämä tarkoittaa, että kaudella 2024 on viisi uutta kumppanijoukkuetta, sillä Cloud9 osti äskettäin Evil Geniuses entisen kumppanipaikan kauden 2023 lopussa.

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä