Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Blizzard lanseeraa Overwatch League Tokens -valuutan skineille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Se oli jo tiedossa, että Overwatch-joukkueiden "skinit" ovat tulossa Overwatch World Cupiin, ja että Overwatch League erottaa joukkueet toisistaan jo itse pelissä skinien avulla. Nyt Blizzard on ilmoittanut, että tavalliset pelaajat voivat hankkia kaikkien 12 Overwatch Leaguen joukkueiden asut itselleen pelin sisäisellä uudella valuutalla.

League-pamppu Nate Nanzerin mukaan uusi valuutta on nimeltään League Tokens, jolla voi ostaa liigaan liittyvää tavaraa. Julkaisun yhteydessä kaikki pelaajat kaikilla alustoilla saavat riittävästi tätä pätäkkää yhden skinin hankkimiseksi.

HQ
Overwatch
Photo: Blizzard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä