Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Blizzard palkkaa Esports Observerin katselukokemusta parantamaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzardin Overwatch on ollut nopeiten kasvava e-urheilu vajaa vuosi tapahtuneen julkaisunsa jälkeen. Kaikessa e-urheilussa katsojat ovat tärkeitä, ja nyt Blizzard palkkaa Esports Observerin.

Tehtäväkuvauksena on avustaa Blizzardia parantamaan Overwatchin katsojakokemusta niin ammattilaisten kuin amatöörienkin pelatessa.

Työpaikkailmoitus julkaistiin juuri parahultaisesti Ovetwatch Leaguen alla. Toisin sanoen Blizzard pyrkii luomaan ennen liigan alkua parhaan mahdollisen katsomiskokemuksen liigaa seuraaville.

Täydellinen tehtäväkuvaus on nähtävissä täällä.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä