Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Blizzard uskoo, että kilpailukyky "on iso osa" Overwatch 2

Overwatch Leaguen irtisanomishuhuista huolimatta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League:n tulevaisuuteen liittyy tällä hetkellä paljon kysymyksiä. Activision tarjoaa 6 miljoonan dollarin ulososton jokaiselle joukkueelle, joten monet ihmettelevät, tuleeko OWL edes takaisin vuonna 2024.

Kun tämä on vielä ilmassa, Overwatch 2: n vastaava tuottaja Jared Neuss on puhunut kilpailukykyisen Overwatch: n tulevaisuudesta pyöreän pöydän kokouksessa (kiitos, Dexerto).

"Yksi asioista, joista olemme puhuneet yleisesti, on se, mikä on kilpailukykyisen Overwatchin tulevaisuus? Uskomme, että se on iso osa peliä, iso osa yhteisöä.

"Meille on erittäin tärkeää, että meillä on kukoistava kilpailukenttä ja että pelaajilla on selkeä polku ammattilaiseksi."

Tämä ei ole missään nimessä vahvistus siitä, että OWL tulee takaisin, sillä vaikka franchising-liiga lopetettaisiin, korvaaja löytyy epäilemättä pian, vaikka sitä johtaisi kolmas osapuoli.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä