Suomi
Gamereactor
esports
Heroes of the Storm

Blizzardin opistolliset e-urheilusuunnitelmat kattavat Heroes of the Dorm 2018:n

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard Entertainmentin opistollinen e-urheiluverkosto (college esports network) Tespa on paljastanut vuoden 2018 e-urheilutapahtumansa. Mukana on myös Heroes of the Stormin kilpailu Heroes of the Dorm, ja Tespa satsaa yhteensä yli miljoona dollaria stipendeihin ja palkintoihin ennen akateemisen vuoden loppua.

Heroes of the Dorm sisältää alueelliset pelit ensi kerran tänä vuonna. Näin ollen on oleva paikallisia alueellisia voittajia, jotka sijoitetaan National Championshipsien 64 joukkueen sekaan. Mukana ovat niin ikään parhaat joukkueet kansalliselta tulostaululta. Kisan voittajat saavat stipendit koko opistouransa ajaksi. Toisin sanoen jaossa on yli 500 000 dollaria pelkästään tässä kisassa. Tulossa on jopa oma sarja tuottajanaan Raycom, jossa käydään läpi pelitapahtumia ja pelaajia.

Tespa paljasti myös 2018 Hearthstone Collegiate Championshipsit, johon voivat osallistua kolmen hengen joukkueet. Stipendeihin on jaossa 150 000 dollaria. Tulossa on tavallinen kausi kestoltaan 7 viikkoa, ja toki paikalliset pudotuspelit finaaleihin pääsemiseksi. Kaiken pääsee katselemaan Twitchissä.

Starcraft Tespa Collegiate Series kisataan tänä vuonna, ja jaossa on 35 000 dollaria stipendeihin. Paikalla on oleva 16 kolmen hengen joukkuetta kisaamassa kahdesti viikossa kaikkiaan kahdeksan viikkoa kestävän kauden ajan. Neljä joukkuetta otetaan mukaan karsintojen perusteella.

Lisätietoa Heroes of the Dormista on täällä, ja uuden trailerin voi katsella alta. Tespan kisoihin pääsee ilmoittautumaan täällä.

HQ
Heroes of the Storm
Photo: Blizzard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Imperius tulossa Heroes of the Stormiin

Imperius tulossa Heroes of the Stormiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Heroes of the Stormin e-urheilu on tullut tiensä päähän, mutta peli itsessään on edelleen oman fanikuntansa suosiossa. Seuraavaksi peliin liittyy Diablo III:n Imperius,...Ladataan seuraavaa sisältöä