Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

Boston Breach rekrytoi MajorManiakin

Entisellä Florida Mutineersin ja Atlanta Fazen tähdellä on uusi koti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Michael "MajorManiak" Szymaniakilla on ollut melko hullu Call of Duty League ura, koska pelaaja aloitti Atlanta Faze ja hänen kautensa oli lähes täydellinen (ennen kuin hän menetti mestaruuden kauden lopussa Dallas Empire ). Tämän katastrofin jälkeen ja Call of Duty sitten siirtyessään viiden pelaajan kilpailukykyisestä luettelosta neljän pelaajan luetteloon, Faze päätti vapauttaa MajorManiakin allekirjoittamalla Florida Mutineers sen sijaan. Tämä ei mennyt kovin hyvin, koska muutaman kuukauden kuluttua hänet vapautettiin myös joukkueesta, ja siitä lähtien hän on jauhanut pois North American Challenger League.

Mutta näyttää siltä, että MajorManiak on vihdoin valmis palaamaan suuriin liigoihin, sillä nyt Boston Breach on allekirjoittanut MajorManiakin joukkueeseensa, jossa hän liittyy aktiiviseen kokoonpanoon ja näkee Nathaniel "Pentagrxm" Thomasin siirtyvän varamiehen rooliin.

Saamme nähdä, onnistuuko tämä allekirjoitus Breach pian, kun neljännen ja viimeisen CDL Major -karsinnat alkavat tulevana viikonloppuna, ja Breach kohtaa Minnesota Rokkr ja Los Angeles Thieves lähipäivinä.

Call of Duty: Modern Warfare III

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä