Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Boston Uprising on eronnut päävalmentajastaan

Toinen johdon muutos on tapahtunut Overwatch League -joukkueessa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bostonin kansannousu on kohdannut muutamia erilaisia johtamismuutoksia vuoden aikana. Kesällä general manager Chris "HuK" Loranger lähti joukkueesta, ja sen jälkeen joukko päävalmentajia, apuvalmentajia ja väliaikaisia general managereita on siirtynyt myös eteenpäin. Ja nyt on aika jatkaa tätä suuntausta.

Koska viimeisin päävalmentaja Valentin "Ascoft" Wulfman on nyt myös lähtenyt kansannoususta. Kuten twiitissä paljastettiin, Uprising kertoo meille, että se oli molemminpuolinen ero ja että tiimi kiittää häntä tästä ajasta ja vaivannäöstä.

– Tänään eroamme keskenämme @Ascoft_OW, päävalmentajamme.

"Kiitos, että olet valtava osa Uprising-perhettä, ja kaikesta työstä ja intohimosta, jonka olet kaatanut tiimiimme viimeisten 3 vuoden aikana.

"Minne tahansa tie johtaakin, tiedämme, että teet suuria asioita."

Ei ole mainintaa siitä, mihin Ascroft suuntaa seuraavaksi tai ketä Uprising pitää seuraavana päävalmentajanaan, mutta epäilemättä tämä on päätös, joka on tehtävä pian, jotta franchising voi järjestää ja tehdä allekirjoituksia kaudelle 2023.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä