Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Boston Uprising pudottaa suurimman osan Overwatch League -luettelostaan

Mutta sanoo olevansa sitoutunut kaikkeen, mitä tulevaisuus tuo kilpailukykyiselle Overwatchille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Blizzard ei näytä olevan taipuvainen kertomaan maailmalle, mitä tulevaisuus tuo tullessaan Overwatch League:lle, tapa, jolla joukkueet muotoilevat kauden lopun lausuntonsa, näyttää viittaavan siihen, että Overwatch League sellaisena kuin me sen tunnemme, ei palaa vuonna 2024. Todennäköisesti järjestetään edelleen kilpailullisia Overwatch tapahtumia, ja jotkut OWL-tiimit näyttävät jäävän tutkimaan kuinka niitä tarjotaan.

Yhden Boston Uprising on ilmoittanut julkaisseensa suurimman osan listastaan, mukaan lukien; Kim "birdring" Ji-hyeok, Shin "Kalios" Wooyul, Lee "LeeJaeGon" Jae-gon, Kim "IZaYaKI" Min-chul, apuvalmentaja Park "KariV" Young-seo, apulaistoimitusjohtaja Han "Sup7eme" Seung-jun ja pelaajamanageri Haeni "Haeni" Kim.

Mutta tästä huolimatta Uprising on myös todennut: "Olemme innoissamme voidessamme rakentaa joukkueen suorituskykyä kuluneella kaudella, ja kun lisätietoja vuoden 2024 Overwatch-kilpailukaudesta tiedetään, rakennamme listan, joka vie kansannousun uusiin korkeuksiin."

Uprising päättää myös sanomalla, että on mahdollista, että jotkut vapautetuista pelaajista palaavat ja allekirjoittavat uudelleen sopimuksen joukkueen kanssa.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä