Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports

British Esports Federation solmi kaksivuotisen sopimuksen Dellin ja Intelin kanssa

Runko on tuonut kaksi pitkäaikaista laitteisto- ja teknologiakumppania.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

British Esports Federation on ilmoittanut allekirjoittaneensa kaksivuotisen sopimuksen Dell Technologiesin ja Intelin kanssa, tuoden nämä kaksi teknologiajättiä virallisiksi laitteisto- ja teknologiakumppaneiksi.

Sopimuksen sanotaan myös näkevän Alienwaren, Dellin peliosaston, jota pidetään virallisena tietokoneiden, näyttöjen ja oheislaitteiden toimittajana British Esportsille ja National Esports Performance Campukselle, joka sijaitsee Sunderlandissa.

British Esportsin toimitusjohtaja Chester King totesi kumppanuudesta: "Yhteistyö alan johtavien organisaatioiden kanssa, jotka jakavat visiomme ja arvomme, on merkittävä virstanpylväs, ja olemme kiitollisia heidän sitoutumisestaan. Tämä kumppanuus varmistaa, että kansallinen esports-suorituskykykampus varustetaan huipputeknisellä tekniikalla, joka täyttää lupauksensa Yhdistyneen kuningaskunnan edistyneimpänä esports- ja koulutuskeskuksena.

British Esports lisää, että se kohdistaa myös muita " johtavia organisaatioita, jotka ovat intohimoisia esportsista " auttaakseen sitä edelleen pyrkimyksissään "muokata ja tukea esportsin ja koulutuksen tulevaisuutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa".

British Esports Federation solmi kaksivuotisen sopimuksen Dellin ja Intelin kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä