Suomi
Gamereactor
esports

British Esports tekee yhteistyötä NSPCC:n kanssa suojellakseen lapsia esportsissa

Siinä luodaan suojelualoitteita ja myös vanhempien opas.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

British Esports on ilmoittanut aloittaneensa kumppanuuden National Society for the Prevention of Cruelty to Children (NSPCC) kanssa pyrkiessään paremmin suojelemaan ja suojelemaan esports-skenessä mukana olevia lapsia.

Sopimuksessa luodaan joukko suojaavia aloitteita, mukaan lukien vanhempien oppaan lisäksi valmennusohjeet, suoratoiston parhaat käytännöt ja niin edelleen.

Tämä kumppanuus on aloitettu osana pyrkimystä torjua verkossa tapahtuvien grooming-rikosten kasvavaa määrää ja ottaen huomioon, että noin 89 prosentin Yhdistyneen kuningaskunnan nuorista sanotaan pelaavan videopelejä muodossa tai toisessa.

"Tämä on merkittävä hetki teollisuudellemme. Olemme uskomattoman ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä NSPCC:n kanssa, joka on maailmanlaajuisesti tunnettu turvallisuuden ja lastensuojelun asiantuntija", sanoi British Esportsin presidentti Chester King. "Heidän poikkeuksellinen tiiminsä, jota johtaa Sir Peter Wanless, varmistaa, että yhdessä luomme turvallisemman esports-ekosysteemin kaikille."

Meille kerrotaan, että nämä kaksi organisaatiota tekevät yhteistyötä pidemmän aikavälin vision parissa ja tukevat toistensa tavoitteita tulevaisuudessa, ja että kuulemme tästä lisää tulevina kuukausina.

British Esports tekee yhteistyötä NSPCC:n kanssa suojellakseen lapsia esportsissa


Ladataan seuraavaa sisältöä