Suomi
Gamereactor
esports

British Esports tekee yhteistyötä Saudi Esports Federationin kanssa, vastareaktio seuraa

Nyt on julkaistu lausunto, jossa käsitellään sopimusta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pari päivää sitten British Esports ilmoitti kumppanuussopimuksesta Saudi Esports Federation:n kanssa, sopimuksen, jonka oletetaan "asettavan uudet standardit huippuosaamiselle, koulutukselle ja innovaatiolle kaikkialla esportsin maailmassa". Kuitenkin melkein heti, kun tämä sopimus julkistettiin, herätettiin tonnia vastareaktioita ja huolenaiheita. Tämä on nyt saanut British Esports julkaisemaan seurantalausunnon, joka koskee kumppanuutta, johon se on edelleen sitoutunut.

Lausunnossa lisätään, että tämä "ei ole kaupallinen sopimus tai sponsorointi" ja että British Esports haluaa "vahvistaa uskomme, että jokaisen yksilön, sukupuolesta, rodusta, uskonnosta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, pitäisi pystyä osallistumaan ja menestymään esports-teollisuudessa, eikä tämä ole muuttunut eikä tule muuttumaan".

Julkilausumassa lisätään: "Tunnustamme, että maailmassa on monia kulttuurieroja, ja uskomme vakaasti vuoropuhelun voimaan näiden haasteiden voittamisessa. Esimerkiksi esittelemme Women in Esports -aloitteemme työtä ja korostamme yhteisömme valtavan monimuotoista luonnetta loistavana esimerkkinä muille esports-liitoille."

Tästä lausunnosta huolimatta monet fanit ja Ison-Britannian esports-hahmot ovat luonnollisesti edelleen huolissaan tästä kumppanuudesta, mukaan lukien siitä, miten Saudi-Arabiassa pidettävät vieraspelit vaikuttavat LGBTQ+ -pelaajiin. Monet ovat jopa alkaneet kyseenalaistaa British Esports:n moraalia kokonaan.

British Esports tekee yhteistyötä Saudi Esports Federationin kanssa, vastareaktio seuraa


Ladataan seuraavaa sisältöä