Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Counter-Strike 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports

   Call of Duty League allekirjoittaa eksklusiivisen sopimuksen YouTube Gamingin kanssa

   Kauden 2023–2024 ottelut suoratoistetaan yksinomaan YouTuben alustalla.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Suoratoisto sekä Twitchissä että YouTubessa saattaa olla päättymässä Call of Duty Leaguelle, koska näyttää siltä, että jälkimmäisellä alustalla on lähetysyksinoikeus kahden vuoden ajan, alkaen tulevasta Modern Warfare III -kaudesta.

   Kuten Dexerto raportoi, Call of Duty Leaguen sopimuksesta YouTuben kanssa on huhuttu jo jonkin aikaa, mikä johti pelaajien, katsojien ja näyttelijöiden vastareaktioon. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että sopimus on melkein yhtä hyvä kuin tehty.

   Call of Duty League -joukkueiden uskotaan vapautuneen maksamattomista osallistumismaksuista, joten YouTube-sopimusta tarvitaan, jotta Activision voi korvata menetetyt tulot. Näyttää siltä, että suoratoisto voi olla menneisyyttä, myös tämän sopimuksen kanssa, mikä voisi lopettaa niin suositut Call of Duty League -katselujuhlat.

   Mitä mieltä olet CDL: n siirtymisestä YouTubeen?

   Call of Duty League allekirjoittaa eksklusiivisen sopimuksen YouTube Gamingin kanssa
   Photo: Activision


   Ladataan seuraavaa sisältöä