LIVE
HQ
logo hd live | Galacticare
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   Call of Duty: Modern Warfare III

   Call of Duty League Championship Weekend pidetään Texasissa

   Heinäkuun puolivälissä.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Call of Duty League kilpailukaudella on outo kesto. Tämä nykyinen kausi alkoi joulukuussa 2023, kesti pari viikkoa, piti tauon lähes kuukaudeksi ja jatkoi sitten toimintaa tarkoituksenaan päättyä heinäkuussa. Näin tapahtui, kun Call of Duty: Modern Warfare III saapui marraskuussa, mikä tarkoittaa, että ammattilaisilla oli kuukausi aikaa päästä vauhtiin pelin kanssa ennen kuin toiminta tapahtui, ja he saavat muutaman kuukauden tauon ennen kuin seuraavan kauden toiminta (epäilemättä pelattu huhutulla Call of Duty: Black Ops Gulf War ) alkaa myöhemmin vuonna 2024.

   Mutta kun tarkastellaan tätä kilpailukautta, Activision on vihdoin vahvistanut, milloin 2024 Championship Weekend pidetään ja missä se pidetään. Se järjestetään Allenissa, Texasissa Credit Union of Texas Events Center 18.-21. heinäkuuta. Liput tapahtumaan ovat jo myynnissä, joten jos haluat nähdä suosikkijoukkueesi taistelevan pokaalista ja siivusta palkintopotista, muista noutaa se nyt.

   Muuten Major III:n karsinnat jatkuvat tällä viikolla kolmannella toimintaviikollaan.

   Call of Duty: Modern Warfare III

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä