Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

CS:GO World Championship -voittajat eivät saaneet palkintorahoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime vuoden lokakuussa E-Frag isännöi CS:GO World Championships -kisat, jossa Argentiina voitti hopeaa. Joukkue on nyt kuitenkin kertonut Competelle, etteivät he ole saaneet ansaitsemaansa 20 000 dollarin palkkiosummaa. Myöskään luvattuja korvauksia espanjalaisille ja portugalilaisille suoratoistokanaville esiintymisestä ei ole maksettu, kertoi joukkueen kapteeni Martin Biolchi.

Tanskan joukkue kuittasi kisassa kolmannen ja neljännen sijan, ja myös he odottelevat edelleen ansaittua 10 000 dollarin palkkiota pelaaja Casper 'Cadian' Møllerin mukaan.

E-Frag itse julkaisi Twitterissä asiasta tiedotteen kesäkuussa. Heidän mukaansa maksuongelma johtuu heidän sponsoristaan Azubusta, jonka piti maksaa rahat heti turnauksen päätyttyä. E-Frag kertoi käynnistäneensä oikeustoimet Azubua vastaan asiasta.

Azubun johtaja Mike McGarvey puolestaan kertoi Competelle, että Azubun entisen johdon tekemistä sitoumuksista on hoidettu 90%, ja loputkin aiotaan hoitaa kunnialla loppuun.

CS:GO World Championshipsistä kysyttäessä sävy kuitenkin muuttui hieman. McGarvey'n mukaan hänellä ei ole ollut mitään tekemistä kyseisen sopimuksen kanssa, mutta asia selvitetään.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: E-Frag

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä