Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Dallas Fuel on antanut kenkää joukolle pelaajiaan

Muutakin henkilökuntaa sai kenkää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League on pelattu, ja nyt alkaa se pelaajien ja muun henkilökunnan pois potkiminen päättyneen kauden näyttöjen perusteella. Seuraava kausi pelataankin pelillä Overwatch 2. Dallas Fuel on nyt antanut kenkää niin pelaajille kuin muulle henkilökunnalleen.

Pelaajista kenkää saivat Do-hyeon "Pine" Kim ja Seung-soo "Jecse" Lee. Lisäksi Jung-keun "Rapel" Kim ilmoitti eläköityvänsä kilpailullisesta Overwatchista.

Lisäksi apulaisvalmentaja Yong-jin "Yong" Kim on päättänyt jättää joukkueen. Pisteenä iin päällä Dallas Fuel on sanonut hyvästit virallisesti to Ki-hyo "Xzi" Jungille, joka jää Etelä-Koreaan, ja kilpailee jatkossa Overwatch Contenders -joukkueessa.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä