Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Dallas Fuel on menossa East-divisioonaan vuoden 2023 Overwatch Leagueen

Joukkue ei toimi Dallasissa tänä vuonna, koska se pyrkii sen sijaan tukemaan täysin korealaisia pelaajiaan perustamalla heidät lähemmäksi kotia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ei ole harvinaista nähdä Overwatch League-joukkueiden lähtevän kotikaupungeistaan sen sijaan, että niiden pääkonttori olisi Aasiassa, koska monet parhaista pelaajista ympäri maailmaa tulevat Etelä-Koreasta ja Kiinasta. Aiemmin olemme nähneet Los Angeles Valiant:n tekevän niin, samoin kuin Philadelphia Fusion:n (jotka ovat sitoutuneet tähän prosessiin ja ovat nyt muuttaneet nimensä Seoul Infernal:ksi) ja nyt hallitsevan mestarin, Dallas Fuel tekevät niin myös.

Kuten joukkueen osaomistajan Mike "Hastr0" Rufailin Twitterissä julkaisemassa päivityksessä todettiin, Fuel sijaitsee Etelä-Koreassa kaudella 2023, koska suurin osa sen joukkueesta on maasta, joukkueen pitäisi tuntea olonsa paremmaksi kotimaassaan.

https://twitter.com/DallasFuel/status/1632894038792712192

Tämä tarkoittaa, että East-divisioona koostuu jälleen seitsemästä joukkueesta (koska Valiant on nyt palannut Yhdysvaltoihin), joista neljä kiinalaista joukkuetta (Shanghai Dragons, Chengdu Hunters, Hangzhou Spark, Guangzhou Charge), kaksi eteläkorealaista joukkuetta ( Seoul Dynasty, Seoul Infernal), ja tietysti Dallas Fuel.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä