Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Daniel Radcliffe esittämään Grand Theft Auton perustajaa TV-draamassa?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Iso-Britannian yleisradioyhtiö BBC kaavailee TV-draamaa, joka käy läpi jo legendaksi muodostuneen Grand Theft Auto -pelisarjan syntytarinan ja värikkäät vaiheet vuosien varrelta. Verkkosivusto The Hollywood Reporterin mukaan minisarjan pääosaan oltaisiin kiinnittämässä nimekästä näyttelijää, joka tunnetaan erityisesti Harry Potter -elokuvista. Sivuston raportin perusteella BBC hakisi nimittäin Rockstarin perustajan Dan Houserin rooliin Daniel Radcliffea.

Neuvottelut ovat kuitenkin vielä kesken. Kuvaukset on kuitenkin määrä aloittaa vielä tänä keväänä. Sarjan pitäisi samojen lähteiden mukaan perustua David Kushnerin kirjaan nimeltä Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Auto. Se on saatavilla myös suomeksi Timo Hautalan kääntämänä ja se kulkee nimellä Grand Theft Auton Tarina - Bandiittien nousu ja uho.

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.Ladataan seuraavaa sisältöä