Suomi
Gamereactor
lifestyle
Diablo IV

Diablo esiintyy Milan Fashion Week:ssa

Peli on ollut muotiyhtiö Han Kjøbenhavnin uuden linjan keskiössä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka olemme nähneet outoja ja upeita kumppanuuksia ja yhteistyötä vuosien varrella, emme todellakaan odottaneet näkevämme Diablo:n valaisevan kiitoteitä Milan Fashion Week:ssa.

Blizzard teki yhteistyötä muotibrändi Han Kjøbenhavnin kanssa luodakseen sarjan asuja, jotka on esitelty vuosittaisessa muotitapahtumassa ja joista jokaisen on tarkoitus heijastaa ja inspiroitua Sanctuary:n synkästä maailmasta.

Kalifornialainen kehittäjä on jakanut katsauksen asuihin, jotka näet alla olevasta twiitistä, ja mitä tulee asujen syntymiseen, Han Kjøbenhavnin perustaja ja taiteellinen johtaja Jannik Wikkelsø Davidsen on äskettäin puhunut NME: n kanssa vaatteista.

Tämä on mainos:

"Konflikti on tärkeä sana - tunteita ei ole olemassa ilman konfliktia. Minulle pimeys on kauneutta. Miten tasapainotat nämä kaksi asiaa? Se luo [täysin] uuden tunteen. Siinä, mitä luomme, on paljon volyymia ja kieltä vaatteissa, joiden kanssa työskentelemme, joten siinä mielessä yritän peilata matkaa Diablo:n sisällä sekä omaa matkaani."

Davidsen, joka kertoo pelanneensa Diablo "aikoinaan", on myös paljastanut, että tämä yhteistyö Blizzard:n kanssa sisältää vaatteita, joita fanit voivat todella käyttää, mutta että niitä on tulossa tulevaisuudessa.

Diablo IV
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä