Suomi
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

EA Sports FC Pro -kausi on paljastettu

Turnauksen formaatti on määritelty.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet hankkinut EA Sports FC 24-kopion viikonlopun aikana hyödyntääksesi pelin ennakkojulkaisujaksoa ja olet miettinyt, milloin ja miten voit viedä kykysi maailmanlaajuiseen kilpailuun, EA on nyt hahmotellut sen. Sarjan uudelleenbrändäykseen sopivasti EA Sports FC Pro-piirin kausi 2023/24 on julkistettu, ja siinä on avoin muoto, joka antaa kaikille pelaajille mahdollisuuden työskennellä eri karsintojen läpi päästäkseen maailmanmestaruuteen kauden lopussa.

Kausi jaetaan eri vaiheisiin, joista ensimmäinen on FC Pro Open Ladder, jossa pelaajat eri puolilta maailmaa taistelevat ansaitakseen paikkoja alueelliseen karsintaan. Nämä kaikki järjestetään 1.-14. lokakuuta, ja 14.-22. lokakuuta järjestettävissä alueellisissa tapahtumissa on satoja paikkoja. Näissä alueellisissa tapahtumissa pelaajia on vain 52 eri puolilta maailmaa, ja nämä ihmiset kutsutaan FC Pro Open Global Qualifier-tapahtumaan, johon osallistuu myös 12 kutsuttua henkilöä. Tässä tapahtumassa on 180 000 dollarin palkintopotti, jossa 16 parasta pelaajaa etenee FC Pro Open-turnaukseen.

FC Pro Open järjestetään marras-tammikuussa, ja siinä järjestetään useita kilpailuviikkoja ennen kuin Championship järjestetään helmikuun alussa. Tämä Open ylpeilee 500 000 dollarin palkintopotilla ja näkee pelaajien kilpailevan rahapalkinnoista ja paikasta vaikeasti saavutettavassa FC Pro World Championship:ssa ja paikasta kaudella 2024/25.

Kun tarkastellaan kohdetta World Championship, EA ei ole vielä paljastanut mitään tietoja tästä tapahtumasta, mikä tarkoittaa, että meidän on odotettava kuullaksemme sen palkintopotista, muodosta, sijainnista ja niin edelleen.

EA Sports FC 24

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä