Suomi
Gamereactor
esports
Rocket League

EA:n kanssa tapahtuneen eron jälkeen FIFA tähtää Rocket League FIFAe World Cupiin

Turnauksessa 16 maata kilpailee pokaalista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Saatat olettaa, että FIFAe World Cup pelattaisiin jalkapallosimulaattorilla, ja vaikka näin oli aiemmin FIFA-peleissä isännöidyssä toiminnassa, koska FIFA ja EA erosivat äskettäin ja näkivät jälkimmäisen kääntyvän EA Sports FC -sarjaan, edellinen on nyt napauttanut uutta peliä perustaakseen esports-toimintansa.

Ja niille, jotka ihmettelevät, se ei ole Konamin eFootball. Sen sijaan FIFA on odottanut Psyonixin käyttävän Rocket League -merkkiä tulevan FIFAe World Cup -turnauksen perustana.

Meille kerrotaan, että tässä tapahtumassa 16 maata taistelee pokaalista, ja maat valitaan kyseisen maan edustuksen perusteella. Jokaisella maalla on kolmen pelaajan joukkue ja vaihtopelaaja, ja lisätietoja tapahtumasta jaetaan myöhemmin tänä vuonna.

FIFA: n eFootball and Gaming -johtaja Christian Volk on lisännyt asiasta: "FIFAe World Cup, jossa on mukana Rocket League merkitsee uutta aikakautta FIFAelle, tarjoten uraauurtavan alustan FIFA: n jäsenyhdistyksille kilpailla yhdestä tärkeimmistä esports-nimikkeistä. Tämä virstanpylväskumppanuus korostaa sitoutumistamme kehittää jalkapallon esports-ekosysteemiämme ja jatkaa suurimpien näyttämöiden rakentamista kaikille yhteisöille pelinsä maineeksi."

Tämän vuoden FIFAe World Cup todellisia päivämääriä ja paikkaa ei ole vielä vahvistettu.

Rocket League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rocket LeagueScore

Rocket League

ARVIO. Kirjoittaja Mike Holmes

Psyonixin peli on mainio yhdistelmä jalkapalloa ja autolla kaahailua.Ladataan seuraavaa sisältöä