Suomi
Gamereactor
esports
FIFA 19

Ensimmäinen virallinen pohjoismainen FIFA 19 -turnaus huomenna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA Sports on ilmoittanut, että huomenna on ensimmäinen virallinen FIFA 19 -e-urheiluturnaus Pohjoismaissa. Kisa pidetään Helsingin Messukeskuksessa, ja tilaa on 200 katsojalle.

Otteluiden tyyli on paras kolmesta, jossa on yksi 2v2-ottelu, jota seuraa kaksi 1v1-ottelua. Kaikki neljä joukkuetta (Tanska, Ruotsi, Norja. Suomi) ottavat osaa.

Aikataulu on seuraava:

11:00: Match 1 Finland - Denmark
12:00: Match 2 Norway - Sweden
13:00: Match 3 Norway - Finland
14:00: Match 4 Denmark - Sweden
15:00: Match 5 Sweden - Finland
16:00: Match 6 Denmark - Norway
17:30: Semi 1 A1 - A4
18:30: Semi 2 A2 - A3
20:00: Bronze L8 - L7
21:00: Final W7 - W8

Suomessa tapahtuman lähetyksen hoitaa YLE.

TANSKA

Daniel 'Dingo' Klink Nørremark Kristensen - Player
Frederik 'Fredberg' Fredberg - Player
Daniel Bodo Barnewitz - Player & Coach

SUOMI

Eemeli 'Snipguy' Simpanen - Player
Markus 'MakezCR' Moilanen - Player
Anton 'Anzinho' Korvenaho - Player
+ 1 from Finnish tournament held on Feb 1st

NORJA

Anders 'SvagulaUltim8' Rasmussen - Player
Sondre 'Sondrevoktor' Voktor - Player
Arkan 'Forzajuvee96' Resul - Player
Magnus 'NVD_Hyper' Myhrhaug Kristiansen - Player
Marius Hjerpseth - Coach
Mats Theie Bretvik - eFootball manager

RUOTSI

Ivan 'BorasLegend' Lapanje - Player & Coach
Olle 'Ollelito' Arbin - Player
Pontus 'GGFrolle' Frostvik - Assistant Coach

FIFA 19
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

MoAuba voitti FIFA eWorld Cupin

MoAuba voitti FIFA eWorld Cupin

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mohammed 'MoAuba' Harkous voitti viime viikonloppuna FIFA eWorld Cupin. Finaalissa kaatui Mosaad 'Msdossary' Aldossary luvuin 3-2. Palkinnoksi voitosta lähti 250 000...



Ladataan seuraavaa sisältöä