Suomi
Gamereactor
esports
Dota 2

ESL One Birmingham saa tukea ja rahoitusta Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukselta

Osa Kansainyhteisön kisojen perintörahoituksesta on osoitettu esports-tapahtumaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ison-Britannian hallitus ja West Midlands Combined Authority (WMCA) ovat ilmoittaneet jakavansa osan Commonwealth Games vanhasta rahoituksesta tulevaan ESL One Birmingham Dota 2 -turnaukseen. Turnaus pidetään huhtikuussa, 22.-28. päivän välillä, ja Resorts World Arena -tapahtumassa turnausta tuetaan vielä 145 000 punnalla.

Rahat tulevat rahoitusaloitteesta, jonka kokonaisarvo oli 3 miljoonaa puntaa, ja rahoitusta jaetaan jopa SuperDome-esports-turnaukseen, joka pidetään Solihullissa 5.-8. syyskuuta. Tämä tapahtuma saa 250 000 puntaa menestyksensä varmistamiseksi.

Puhuessaan rahastosta ja siitä, miten se auttaa tukemaan alueen tapahtumia, Andy Street, West Midlandsin pormestari ja WMCA:n puheenjohtaja, sanoi: "Yhdessä tämä tuki tuo satoja tuhansia ihmisiä alueellemme, antaa tervetulleen piristysruiskeen paikallisille yrityksille ja tarjoaa arvokkaita työpaikkoja ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia paikallisille ihmisille. Odotan innolla näkeväni eron, jonka tämä tuki saa aikaan kentällä, ja juhlistavani kaikkea, mikä on hienoa West Midlandsissa tulevina kuukausina ja vuosina."

ESL One Birmingham näkee 12 maailman parasta Dota 2 joukkuetta kilpailemassa osuudesta miljoonan dollarin palkintopotista, kun se järjestetään muutaman kuukauden kuluttua.

Dota 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä