Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ESL uudistaa yhteistyönsä Spotifyn kanssa

Luvassa on uutta ja eksklusiivista CS:GO-sisältöä koko vuoden 2023 ajan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

ESL on ilmoittanut laajentaneensa kumppanuuttaan äänen suoratoistoalustan Spotifyn kanssa. Uudistetun sopimuksen myötä pari jatkaa uuden ja eksklusiivisen Counter-Strike: Global Offensive-sisällön tuottamista loppuvuoden 2023 ajan, mukaan lukien Talking Counter-podcastin jatkaminen, nyt eksklusiivisena tuotteena Spotifyssa.

Meille kerrotaan, että tämän sopimuksen myötä kaksikko pyrkii myös laajentumaan esports-kulttuurimaailmaan edelleen, mukaan lukien uudet tarjoukset saksalaisten ESL-lähetysten katsojille.

Benny Eichelmann, EFG:n globaalien brändikumppanuuksien vanhempi johtaja, lisäsi: "Kun siirrymme jännittävään uuteen aikakauteen Counter-Strike-faneille, haluamme hioa uutta ja eksklusiivista sisältöä, joka ilahduttaa kovia Counter-Strike-faneja ja jatkaa samalla yhteyden rakentamista esports-, audio- ja musiikkimaailmojen välille."

Meille kerrotaan myös, että tässä sopimuksessa Spotifyta käytetään ESL:n Saksan CS-mestaruuskilpailun, Meisterschaftin, virallisena kumppanina sekä ESL Pro Tour:n saksalaisena lähetyskumppanina.

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä