Suomi
Gamereactor
esports

Esports World Cupissa on leuat loksauttava 60 miljoonan dollarin kokonaispalkintopotti

Se on suurin, joka on koskaan ollut esillä yhdessä tapahtumassa esports-historiassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme tienneet jo pitkään, että Esports World Cup sisältäisi palkintopotin toisin kuin mikään muu. On luvattu muutaman eri kerran, että se olisi esports-historian suurin, mikä tarkoittaa, että sen olisi oltava suurempi kuin viime vuoden Gamers8-festivaali, joka oli 45 miljoonaa dollaria, ja myös vuoden 2021 Dota 2 The International, joka oli yli 40 miljoonaa dollaria. Se on murskannut sen.

Riadin kaupungissa tänä vuonna järjestettävässä Saudi-Arabian tapahtumassa on yli 60 miljoonan dollarin palkintopotti. Meille kerrotaan, että pooli jaetaan eri elementtien kesken: 20 miljoonaa dollaria omistetaan pelien väliselle Club Championship, yli 30 miljoonaa dollaria omistetaan vastaaville pelimestaruuskilpailuille, 7,6 miljoonaa dollaria karsintatapahtumille ja sitten vielä 1,1 miljoonaa dollaria on tarkoitettu jaettaviin MVP-palkintoihin.

Megapalkintopotista puhuessaan Esports World Cup Foundation toimitusjohtaja Ralf Reichert on todennut: "Suurimman esports-palkintopotin ennätyksen tekeminen on merkittävä saavutus, mutta eniten olen ylpeä positiivisesta viestistä, jonka tämä lähettää laajemmalle esports- ja peliyhteisölle. Yli 60 miljoonaa dollaria on osoitus investoinnistamme globaalin esportsin tulevaisuuteen, sitoutumisestamme esports-faneihin, jotka ansaitsevat poikkeuksellisia tapahtumia, ja missiomme laajentamisesta luoda mielekkäitä kilpailumahdollisuuksia elämää muuttavilla palkintopoteilla esports-urheilijoille kaikkialla.

Ainoa todellinen kysymys Esports World Cup on nyt, milloin se ja jokainen peliturnaus pidetään. Epäilemme, että joskus heinä- ja elokuussa, mutta epäilemättä viralliset päivämäärät ovat seuraava annettu tieto, varsinkin kun täydellinen luettelo peleistä vahvistettiin äskettäin.

Esports World Cupissa on leuat loksauttava 60 miljoonan dollarin kokonaispalkintopotti


Ladataan seuraavaa sisältöä