Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Evil Geniuses pudottaa Valorant-varmuuskopionsa

Kun Champions-tapahtuma on kirjoissa, esports-joukkue on vapauttanut neljä pelaajaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports-organisaatio Evil Geniuses on päättänyt erota Valorant Champions Tour-joukkueensa neljästä varajäsenestä. Pari viikkoa sitten päättyneen ensi-iltatapahtuman Champions jälkeen, jonka Evil Geniuses voitti, tiimi on julkaissut muutamia jäseniä, joita se kuvailee menestyksensä avaimiksi.

Kuten sosiaalisessa mediassa julkaistussa videossa todetaan, Evil Geniuses sanoo: "Mestarit mestarien takana.

"Historiallinen VCT-juoksumme ei olisi ollut mahdollinen ilman @ApothVal, @BcJFPS, @ReformedVal, @icyjl ja @zecK_VAL kulissien takana tapahtuvaa omistautumista. Autoitte tuomaan NA:lle maailmanmestaruuden, jota me ja fanimme emme koskaan unohda.

"Juurrutamme teitä jokaista ja toivomme kohtaavamme teidät lavalla ensi vuonna."

Kuten näette, Vincent "Apotheon" Le, Brendan "BcJ" Jensen, Jacob "icy" Lange, Jeffrey "Reformed" Lu ja päävalmentaja Addison "ZecK" Gorzeck on kaikki pudotettu joukkueesta, ja epäilemättä monet päätyvät muihin joukkueisiin, kun otetaan huomioon Evil Geniuses viime kaudella saavuttama menestys.

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä