Suomi
Gamereactor
esports

Evo 2024 rikkoi ennätyksiä yli 10 000 kilpailijalla

Taistelupeliturnaus ei ole koskaan ollut suurempi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kilpataistelun esportsin maailma ei ole kirjaimellisesti koskaan ollut suurempi. Sen lisäksi, että saatavilla on erilaisia nimikkeitä, jotka tukevat kilpailutoimintaa, ne ovat suositumpia kuin koskaan, ja tämä näkyy siinä, kuinka monta osallistujaa kerääntyy Las Vegasiin heinäkuun puolivälissä osallistuakseen Evo 2024 -turnaukseen.

Evo on ilmoittanut, että tapahtumasta tulee ennätyksellinen, sillä tapahtumassa on mukana 10 224 yksittäistä osallistujaa. Yhteensä ilmoittautumisia (16 231) tulee lisää, koska jotkut kilpailijat näyttävät olevan mukana useissa turnauksissa, mutta tästä huolimatta yksittäiset osallistujat ovat ennätys paitsi Evolle myös koko esportsille.

Rikotut ennätykset eivät myöskään lopu tähän, sillä useissa peleissä on myös ennätysyleisöä, mukaan lukien Tekken 8, Granblue Fantasy Versus: Rising ja Street Fighter III: 3rd Strike, jotka kaikki houkuttelevat valtavia määriä osallistujia.

Mitä tulee siihen, milloin Evo 2024 pidetään, tapahtuma on suunniteltu pidettäväksi 19.-21. heinäkuuta ja se pidetään Las Vegas Convention Center.

Evo 2024 rikkoi ennätyksiä yli 10 000 kilpailijalla
Evo


Ladataan seuraavaa sisältöä