Suomi
Gamereactor
esports
Apex Legends

Faceit julkisti Apex Legends Pro Seriesin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

E-urheilutapahtumien järjestäjä ja turnauksien pitäjä Faceit on paljastanut Faceit Pro Series: Apex Legendsin, joka on ensimmäinen virallisesti lisensioitu e-urheilusarja, jossa on mukana ainoastaan ammattilaispelaajia.

Pisteisiin perustuvassa sarjassa pelaa kaikkiaan 16 isointa e-urheiluorganisaatiota, ja turnauksia pidetään kesän kuluessa kaikkiaan kahdeksan. Jokaisessa on palkintona 5000 dollaria. Kokonaispisteisiin perustuen mukana on myös 10 000 dollarin ylimääräinen koko kauden palkintopotti.

Ensimmäinen tapahtuma alkaa 31. toukokuuta klo 00:00 Suomen aikaa (eli siis oikeastaan 1. kesäkuuta), ja jokainen ottelupäivä kestää neljä tuntia. Kilpailevat joukkueet ovat Cloud9, 100 Thieves, TSM, Team Liquid, CLG, Gen.G, Misfits, Immortals, NRG, Complexity, Dignitas, Fnatic, G2 ja T1. Jokaisessa tapahtumassa yksi joukkue kisaa Faceit Studiosilla Los Angelesissa, ja loput sitten ottavat osaa verkon kautta. Kaikki pelaajat myös suoratoistavat pelit kukin tahoillaan.

Kommentointia ja analyysejä tarjoavat James Bardolph ja Daniel 'DDK' Kapadia muiden vielä julkistamattomien kykyjen seurassa. Karsinnat alkavat huomenna jatkuen aina 30. toukokuuta asti. Tällöin valitaan 20 joukkuetta Apex Pro Discordissa, ja matseja käydään 20.

Event day 1: May 31
Event day 2: June 14
Event day 3: June 21
Event day 4: June 28
Event day 5: July 5
Event day 6: July 12
Event day 7: July 19
Event day 8: July 26

HQ
Apex Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä