Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Faker on ensimmäinen League of Legendsin Hall of Fame -pelaaja

Hall of Legendsin ensimmäinen, joka jatkaa vielä uraansa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yleensä Hall of Fame -paikat on varattu henkilöille, jotka ovat jääneet eläkkeelle ammatillisesta urastaan. On kuitenkin vaikea pitää kiinni tästä käytännöstä, kun ammatillinen kohtaus on ja on ollut yhden henkilön hallitsema yli vuosikymmenen ajan.

Juuri näin on League of Legends kohdalla, koska Riot Games on avannut Hall of Legends ottamalla T1:n Lee "Faker" Sang-hyeokin avajaisjäseneksi. Saattaa tuntua oudolta tehdä tämä, mutta Faker kilpailee edelleen ja jatkaa uraa, joka kattaa neljä maailmanmestaruutta, kaksi Mid-Season Invitationals, 10 League of Legends Champions Korea titteliä ja joukon henkilökohtaisia tunnustuksia, kuten olla ensimmäinen pelaaja LCK: ssä, joka osui joukkoon tappoja ja syöttövirstanpylväitä.

Sanomattakin on selvää, että Faker:n uskomaton ura olisi nähnyt hänen astuvan Hall of Legends lopulta joka tapauksessa, joten miksi et vain pukkaisi konventiota ja aloittaisi asioita nimittämällä hänet heti? On järkevää meille.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä