Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

FaZe Clan julkistaa uuden Rainbow Six: Siege päävalmentajansa

RafadeLL ottaa hoitaakseen Ramalhon tehtävät.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

FaZe Clan:n Rainbow Six: Siege-joukkue on ollut hieman myrskyisässä vaiheessa todella myöhään, sillä äskettäin, elokuun puolivälissä, joukkue ilmoitti, että päävalmentaja Matheus "Ramalho" Gonçalves jättää organisaation, ja viimeiset kaksi viikkoa olemme odottaneet kuulevamme, kuka ottaa hänen tehtävänsä hoitaakseen.

Nyt FaZe Clan on paljastanut, ketä on käytetty sen uudeksi Rainbow Six: Siege päävalmentajaksi, ja tämä työ kuuluu Rafael "RafadeLL" Oliveiralle, entiselle FURIA Esports:lle.

Näemme tämän äskettäin hallitun FaZe Clan-aikakauden toiminnassa ensimmäisen kerran Brazil League:n toisessa vaiheessa, joka tapahtuu ensi viikolla.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä