Suomi
Gamereactor
esports
Gran Turismo Sport

FIA-sertifioitu Gran Turismo Championships 2021 Series alkaa 21. huhtikuuta

Kausi päättyy joulukuun alussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

FIA ja pelinkehittäjä Polyphony Digital ovat ilmoittaneet, että Gran Turismo Championships 2021 Series alkaa 21. huhtikuuta. Sarja pelataan Gran Turismo Sportissa, ja kyseessä on jatkoa vuonna 2018 alkaneelle turnaukselle. Kisa on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, jos siis lisäksi on ostanut pelin itselleen, ja on PS Plus -tilaaja.

Tänä vuonna mukana on kaksi sarjaa: Nations Cup ja Manufacturer Cup. Nations Cupissa pelaajat kisaavat omissa maissaan, kun taas Manufacturer Cupissa pelaajat edustavat valitsemaansa valmistajaa. Molempien sarjojen voittajat pääsevät oikean elämän moottoriurheilijoiden joukkoon.

Ensimmäinen verkkopelivaihe käydään alkaen 21. huhtikuuta aina 26. kesäkuuta saakka, ja mukana on kaikkiaan kymmenen erää kisaamista. Nations Cup käydään lauantaisin, ja Manufacturer Cup keskiviikkoisin. Tämän osion päätyttyä 16 parasta Nations Cupista ja 12 parasta Manufacturers Cupista kutsutaan ottamaan osaa World Seriesiin, joka on käynnissä alkaen 6. kesäkuuta aina 11. heinäkuuta asti. Tämä osa päättyy World Series Showdowniin, jossa parhaat kisaavat World Finals -pisteistä. Tämä pidetään 21. ja 22. elokuuta.

Luvassa on vielä toinen Online Stage -vaihe alkaen 7. heinäkuuta aina 25. syyskuuta saakka ennen kuin toinen kierros World Seriesia käydään alkaen 3. lokakuuta aina 14. marraskuuta saakka.

Kausi päättyy World Finalsiin 3.-5. joulukuuta, joka asettaa parhaat viime vuoden kisan parhaita vastaan.

Gran Turismo Sport

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä