Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Florida Mayhem on vaihtamassa aktiivista rosteriaan huonojen tulosten vuoksi

Checkmate ottaa tankin paikan OGElta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Florida Mayhemin Overwatch-joukkue on tekemässä muutoksia aktiiviseen rosteriinsa. Kausi 2021 ei ole mennyt joukkueelta toistaiseksi kummoisesti, sillä kymmenen pelatun ottelun jälkeen joukkue on sarjassa kymmenentenä neljällä voitolla ja kuudella tappiolla. Merkittävin muutos koskee Min-seok "OGE" Sonin penkittämistä ja Seung-hun "Checkmate" Baekin nostamista OGEn tilalle tankin rooliin.

Mayhem perustelee muutosta Twitterissä joukkueen lahjakkuudella ja siihen nähden huonoilla tuloksilla. Mainiosti sujuneen toukokuun jälkeen tulokset ovat olleet ailahtelevia.

Joukkueen varajohtaja Albert Yeh mainitsi omalla Twitter-tilillään, ettei OGE ole ainoa syy joukkueen alisuorittamiseen. OGE harjoittelee edelleen joukkueen kanssa ja johto etsii mahdollisuuksia siirtää pelaaja takaisin aktiiviseen rosteriin.

Tilanne on epätavallinen, mutta on mielenkiintoista nähdä miten vaihdos vaikuttaa Florida Mayhemin otteisiin kauden seuraavissa turnauksissa.

Overwatch
Florida Mayhem

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä