Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Fnatic eroaa Trymbin kanssa

Joukkue on etsimässä uutta tukipelaajaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Fnatic on jälleen uuden League of Legends pelaajan markkinoilla, kun brittiläinen esports-organisaatio on ilmoittanut eronneensa Adrian "Trymbi" Trybusista.

Päätös vapauttaa Trymbi tuli epävarmuuden jälkeen, koska näytti siltä, että Fnaticin oli määrä jatkaa äskettäin allekirjoitettua pelaajaa, ennen kuin hän antoi hänelle mahdollisuuden tutkia mahdollisuuksia muualla.

Erityisesti Fnatic lisää: "Haluamme selventää, että 25. lokakuuta annoimme Trymbin agentille luvan tutkia vuoden 2024 LEC-mahdollisuuksia hänen puolestaan ymmärtäen selvästi, että päätöstä hänen sopimuksensa jatkamisesta ei ollut vielä tehty.

"Maailmojen aikana keskityimme ensisijaisesti varmistamaan, että pelaajamme suoriutuvat parhaalla mahdollisella tavalla, ja pyysimme herkkää lähestymistapaa pelaajasopimuksia koskeviin keskusteluihin. 29. lokakuuta, kun olimme pudonneet maailmoista, Trymbi sai luvan tutkia vaihtoehtoja suoraan.

"Teimme kaikkemme antaaksemme sekä Trymbille että hänen agentilleen riittävästi aikaa tutkia mahdollisuuksia ensi vuodelle, ja tehtiin selväksi, että Trymbi ei ehkä ole osa vuoden 2024 kokoonpanoamme."

Tämä muutos mielessään Fnatic ja Trymbi ovat päättäneet mennä eri suuntiin, mikä tarkoittaa, että joukkue etsii uutta tukipelaajaa, kun taas Trymbi etsii kokonaan uutta joukkuetta.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä