Suomi
Gamereactor
esports
Fortnite

Fortnite Championship Series ylpeilee 7.7 miljoonan dollarin palkintopotilla vuonna 2024

Lisäksi mukana on kolme majoria sekä henkilökohtainen live-Global Championship.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Epic Games on nostanut verhon ja ilmoittanut paljon tietoa vuodesta 2024 Fortnite Championship Series. Uudessa blogikirjoituksessa meille kerrotaan, että kaudella 2024 on mega $ 7,675,000 palkintopotti, joka jaetaan kilpailijoille ympäri vuoden, mukaan lukien kolme Majoria, ennen henkilökohtaista Global Championship vuoden lopussa.

Tällä kaudella käytetään jälleen Duos-muotoa, jossa pelaajien on oltava vähintään Platinum 1 Ranked Battle Royale -muodossa päästäkseen FNCS:ään. Tästä eteenpäin pelaajat kilpailevat avoimissa karsinnoissa ansaitakseen paikkoja vastaavien kolmen Majorin välieriin, joissa sijoitus ja ansaitut pisteet määrittävät, ansaitseeko pelaaja paikan Global Championship vai jäikö hän sen kokonaan väliin. Tänä vuonna ei järjestetä Last Chance Majoria, joten jokainen piste on tärkeä.

Mitä tulee päivämääriin, Major 1 kestää 26. tammikuuta - 24. helmikuuta, Major 2 12. huhtikuuta - 12. toukokuuta ja Major 3 14. kesäkuuta - 28. heinäkuuta. Epic ei ole vielä vahvistanut Global Championship -malliin liittyviä yksityiskohtia ja päivämääriä.

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä