Suomi
Gamereactor
lifestyle
Furiosa: A Mad Max Saga

Furiosa: A Mad Max Sagan näyttelijä muistuttaa katsojia siitä, etteivät elokuvat ole totta

Nathan Jones on saanut katsojilta ikäviä viestejä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ilmeisesti joidenkin ihmisten vanhemmat eivät kertoneet heille "se on vain elokuva", kun he kasvoivat, ja nyt he uskovat, että näyttelijät ovat todella heidän hahmojaan elokuvissa. Nathan Jones, näyttelijä Rictus Erectus -hahmon takana elokuvassa Furiosa: A Mad Max Saga, on viime aikoina joutunut katsojien tuleen hahmonsa tekojen vuoksi.

Elokuvassa vihjataan, että Rictus on ihastunut lapseen Furiosaan, mikä on erittäin karkeaa, mutta tuntuu myös sopivalta Immortan Joen oudolle pojalle. Hän ei tee mitään Furiosalle, mutta se ei silti ole estänyt väitettyä häirintää löytämästä tietään Jonesin DM: iin.

Jones käsitteli asiaa Facebook-viestissä, jossa hän kirjoitti seuraavaa: "Olen huomannut muutamia kyselyitä ja yksityisviestejä roolistani Mad Max: Furiosassa, erityisesti kohtauksesta nuoren Furiosan kanssa. Tämä on hyvin arkaluonteinen aihe, ja haluan korostaa, että siihen liittyy kuvitteellinen hahmo. Yksityiskohdat voivat olla epämukavia, ja näyttelijänä tehtäväni on kuvata hahmoa minulle annetun ohjauksen ja käsikirjoituksen perusteella. Arvostan ymmärrystäsi ja tukeasi fiktion ja todellisuuden välisen eron tunnistamisessa."

On hämmentävää, että näin edes tapahtuu, ja vaikka olemme nähneet ihmisten vihaavan hahmoja kiivaasti aiemmin, sen ei pitäisi koskaan ylittää hahmon takana olevan todellisen henkilön häirinnän rajaa. Kasvakaa aikuisiksi, ihmiset.

Tämä on mainos:
Furiosa: A Mad Max Saga

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä