Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

G2 Esports jatkaa LEC-joukkueiden terrorisointia kevään finaalivoitolla

Joukkue on lyönyt lippunsa MSI 2024: een... taas.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

G2 Esports on tullut hieman hirviö League of Legends EMEA Championship, koska viime vuoden Summer Season jälkeen se ei ole voittanut yhtään tapahtumaa LEC: ssä, hyvin miinus sijoittuminen kolmanneksi Spring Season tänä vuonna.

Mutta tuo kolmannen sijan tulos on lopulta ollut turha, sillä G2 Esports osoitti jälleen luokkansa viikonloppuna voittamalla Fnaticin Spring Playoffs finaalissa ja lunastamalla jälleen yhden pokaalin ja turnauksen omakseen.

Tämä tulos on nähnyt G2 Esports lyövän lippunsa Mid-Season Invitational tänä vuonna, minkä se itse asiassa teki jo voittaessaan Winter Playoffs helmikuussa. Vaikka G2:lla on epäilemättä paljon suurempi tehtävä EMEA:n valta-aseman siirtämisessä kansainväliselle näyttämölle, meidän on katsottava, pystyykö se saattamaan päätökseen lähes täydellisen LEC-kauden ottamalla Summer Playoffs voiton myös muutaman kuukauden kuluttua.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä