Suomi
Gamereactor
esports
Rocket League

G2 Esports julkistaa naisten Rocket League-joukkueen

Luna-nimellä tunnettu lista kilpailee Pohjois-Amerikassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

G2 Esports on yksi esports-organisaatioista, joka on todella sitoutunut naisten esportsiin. Sillä on useita naisten luetteloita eri nimikkeissä, ja tämän päivän uutiset yksinkertaisesti jatkavat sitä entisestään.

Kuten G2 Esports on nyt ilmoittanut, että se on allekirjoittanut kokonaan naisten Rocket League joukkueen, joka tunnetaan nimellä Luna, ja kilpailee Pohjois-Amerikan alueella.

Lista koostuu kolmesta henkilöstä, jotka ovat: Jaime "Karma" Bickford, Carlee "Kiaa" Eichhorst ja Gio "Avenger" Sy, ja Karma on joukkueen kapteeni.

"Uusin Rocket League-listamme, Luna, on neljäs kokonaan naisista koostuva joukkueemme, joka on julkistettu viimeisen 12 kuukauden aikana. Olen erittäin ylpeä nähdessäni meidän johtavan roolimallien ja inspiraation luomista seuraavalle sukupolvelle", sanoi Sabrina Ratih, G2 Esportsin operatiivinen johtaja. "Vaikka pitkän aikavälin tavoitteemme on pyrkiä kohti sekajoukkueiden todellisuutta, tämä ilmoitus edustaa myös jatkuvaa laajentumistamme Pohjois-Amerikan markkinoille, mikä on edelleen G2:n keskeinen painopiste."

Rocket League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Rocket LeagueScore

Rocket League

ARVIO. Kirjoittaja Mike Holmes

Psyonixin peli on mainio yhdistelmä jalkapalloa ja autolla kaahailua.Ladataan seuraavaa sisältöä