Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

G2 Esports ovat IEM Katowice 2023 -mestareitasi

Joukkue voitti Heroicin ja lunasti leijonanosan 1 miljoonan dollarin palkintopotista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Parin viikon kilpailun jälkeen 2023 IEM Katowice-turnauksen voittaja on ratkaistu. Finaaliviikonlopun jälkeen suuri finaali järjestettiin eilen illalla, ja G2 Esports otti vastaan Heroic:n sekä leijonanosasta 1 miljoonan dollarin palkintopotista, mutta myös suoran karsinnan IEM Cologne 2023:een myöhemmin tänä vuonna.

Kilpailullisen esityksen jälkeen voittaja ratkaistiin neljännen kartan jälkeen, sillä G2 Esports onnistui voittamaan Heroic 3-1 ottelussa. Tämä tulos on nähnyt G2 Esports:n kävelevän pois 400 000 dollarin palkintorahoilla, paikan tulevassa IEM Cologne Major:ssa, ja se on itse asiassa tehnyt G2 Esports:sta kelvollisen Intel Grand Slam-titteliin.

Tämä tarkoittaa, että G2 Esports liittyy Team Vitality, FaZe Clan, Cloud9:n ja Outsiders:n kaltaisiin kilpajuoksuun neljän ESL Pro Tour Masters- ja tapahtumavoiton varmistamiseksi. Kilpailu jatkuu seuraavien yhdeksän tapahtuman ajan, mikä tarkoittaa, että G2 Esports:n on voitettava kolmasosa tulevista turnauksista saadakseen tarjolla olevan 1 miljoonan dollarin palkinnon saavutuksen saavuttamisesta. Saalis on myös se, että joukkueen on tehtävä se ennen kuin Team Vitality, Cloud9 tai Outsiders voittaa itse kolme tapahtumaa tai ennen kuin FaZe Clan voittaa vain yhden kolmesta seuraavasta tapahtumasta.

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä