Suomi
Gamereactor
esports

G2 Esports tekee yhteistyötä Jägermeisterin kanssa

Tämä on alkoholijuomabrändin ensimmäinen esports-kumppanuussopimus.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

G2 Esports on lyöttäytynyt yhteen Jägermeisterin kanssa allekirjoittaakseen kumppanuussopimuksen, jonka myötä alkoholijuomabrändi tekee ensimmäisen hyökkäyksensä esports-kumppanuuksien maailmaan. Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, tässä sopimuksessa Jägermeister ja G2 lyöttäytyvät yhteen luodakseen joukon "maagisia hetkiä" faneille ympäri maailmaa.

Mitä tulee siihen, mitä tämä sisältää, meille kerrotaan, että asiat alkavat Jägermeister x G2 Party Lontoossa 12. toukokuuta, joka tarjoaa joukon räätälöityjä aktiviteetteja faneille koko päivän ajan ja sisältää pelikoppeja ja musiikkitaiteilijoiden esityksiä.

Kumppanuussopimus sisältää myös uuden sisältösarjan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna, sekä rajoitetun erän vaatteita.

"Olemme innoissamme voidessamme julkistaa tämän kumppanuuden ja johtaa Jägermeisterin ensimmäistä yritystä pelimaailmaan", sanoi Sabrina Ratih, G2 Esportsin operatiivinen johtaja. "Jägermeister on jättimäinen ja ikoninen brändi, joka on vaalinut brändirakkautta paljon tuotteen ulkopuolella. Se, että näemme meidän yhdessä luovan parempia kokemuksia faneillemme ja juhlistavan parhaita esports-iltoja, on unelmien täyttymys kaikille G2:n työntekijöille, emmekä malta odottaa, että fanimme näkevät, mitä meillä on tulossa."

Tämän kumppanuussopimuksen pituudesta ei ole sanaakaan.

G2 Esports tekee yhteistyötä Jägermeisterin kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä