Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports

Galaxy Racer on yhdistynyt RTE:n kanssa Celestialiksi

MSM Corporation on ostanut loput osuudet esports-organisaatiosta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

MSM Corporation International Limited on ilmoittanut ostaneensa jäljellä olevat osuudet esports-organisaatiosta Galaxy Racer ja sulauttaneensa joukkueen tytäryhtiöönsä Riva Technology and Entertainment Limited , jolloin luodaan uusi holdingyhtiö Celestial.

Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, tämä sopimus on tehty peli-, media- ja urheilualoitteiden vahvistamiseksi ja kasvattamiseksi MENA: n ja Intian alueilla.

Ei ole sanaakaan siitä, mitä tämä tarkoittaa esports-organisaatiolle, mutta Galaxy Racer on ottanut Twitteriin lisätäkseen: "Tämä fuusio yhdistää molempien yritysten vahvuudet herättääkseen #Celestial henkiin, äskettäin perustetun holdingyhtiön, jolla on kunnianhimoinen aloite perustaa hallitseva peli-, media- ja urheilukonglomeraatti."

Kauppaan liittyen ei myöskään jaettu taloudellisia tietoja.

Galaxy Racer on yhdistynyt RTE:n kanssa Celestialiksi


Ladataan seuraavaa sisältöä