Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Game Changers Championship pidetään marraskuussa Saksassa

Riot Games on esittänyt suunnitelmansa miesten ja naisten sekakisalle Valorantissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Henkilökohtaisesti en ole koskaan ymmärtänyt, miksi esportsissa on sukupuolimuureja, kun otetaan huomioon, että tavallisen urheilun tavanomaiset fyysiset erot sukupuolijakaumassa ei pitäisi eikä päde tässä, ja selvästi Riot Games tuntuu samalta ja etsii kuinka yhdistää paremmin Valorant ja Game Changers kohtaukset.

Uudessa artikkelissa meille kerrotaan, että parhaat Game Changers joukkueet pääsevät nyt karsintoihin ja saavat paikkoja Valorant Challengers Leagues (alla oleva divisioona Champions Tour ). Kannustaakseen organisaatioita edistämään monimuotoisuutta olettaen, että joukkueen pelaajista 60 % koostuu Game Changers jäsenestä, he saavat tukea myös toista joukkuetta liigassa. Tämä tarkoittaa, että Game Changers pelaajat voivat kelpoisuuden mukaan toimia joko kahden suunnan tai yhden joukkueen pelaajina, joissa he voivat kilpailla Game Changers ja Challengers League /International Leagues -joukkueissa samanaikaisesti.

Mutta tämä Game Changers -muodon säätö ei ole ainoa asia, jonka Riot on suunnitellut. Meille kerrotaan, että Game Changers Championship palaa marraskuussa (välillä 8-17) ja että sitä laajennetaan nyt sisältämään yhteensä 10 joukkuetta kahdeksasta. Joukkuepaikoista kolme jaetaan EMEA-alueelle, kaksi Pohjois-Amerikkaan, kaksi Tyynenmeren alueelle ja yksi Latinalaisen Amerikan alueelle, Brasiliaan ja Kiinaan.

Riot aikoo myös testata ja tutkia eri sukupuolten välisiä kilpailuja tulevalla offseasonilla nähdäkseen, miten se voi paremmin kannustaa ja edistää monimuotoisuutta kilpailullisessa Valorant -kohtauksessa.

Voit lukea lisää kaikista näistä muutoksista alla olevasta artikkelista.

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä