Suomi
Gamereactor
esports
Fortnite

GonnaNeedMilk julkistaa suuren naisten Fortnite turnauksen

Milk Cupissa naispelaajatFortnite taistelevat siivusta 250 000 dollarin palkintopotista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Naisten esports-skene kasvaa tasaisesti kaikkien naisten tapahtumien ponnistelujen ansiosta, jotka edistävät ja kannustavat monimuotoisuutta esports-sektorilla. Eilisen Red Bull Instalockin julkistamisen jälkeen GonnaNeedMilk on nyt parantanut peliä merkittävästi paljastamalla The Milk Cup.

Tämä on naisten ainoa Fortnite turnaus, jossa parhaat naistähdet kokoontuvat kilpailemaan useissa tapahtumissa metsästääkseen siivua 250 000 dollarin palkintopotista. Tapahtuma järjestetään Pohjois-Amerikassa, ja se on itse asiassa suurin palkintopotti, joka on koskaan järjestetty naisten esports-turnaukseen tähän mennessä.

Mitä tulee turnauksen rakenteeseen, touko-, kesä- ja heinäkuussa pelataan kolme Majors, ja offline-karsinnat pelataan juuri ennen kutakin. Kunkin Major 11 parasta joukkuetta pääsevät LAN Finals -kilpailuun joskus tänä syksynä, ja tarkka päivämäärä ja paikka on vielä paljastettava.

Tiedämme kuitenkin, että jokaisella Major on 25 000 dollarin palkintopotti, jolloin LAN Finals jää pöydälle 175 000 dollaria.

Aiotko virittää The Milk Cup ?

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ISOT merkit Fortnite duo

ISOT merkit Fortnite duo

ESPORTS. Kirjoittaja Ben Lyons

Pari haluaa kilpailla ja edustaa Saksan joukkuetta Esports World Cupissa tänä kesänä.Ladataan seuraavaa sisältöä