Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Guangzhou Charge vapauttaa kolme jäsentään

Ja allekirjoittaa entisen Chengdu Hunters -pelaajan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Juuri eilen uutisoimme, että Guangzhou Charge pelaaja väittää, että hänen Overwatch League joukkueensa ottaa Activision Blizzard:n tarjoaman luvatun 6 miljoonan dollarin irtisanomismaksun kauden lopussa joukkueille, jos ne päättävät sulkea liigan, kun vuoden 2023 mestaruus on saatu päätökseen. Tämän lisäksi Charge on ilmoittanut liudan joukkuemuutoksia, joissa pelaaja, apuvalmentaja ja päävalmentaja jättävät kaikki OWL-franchisingin.

Erityisesti sen Choi "ChoiSehwan" Se-hwan, apuvalmentaja Jung "Tydolla" Seung-min ja päävalmentaja Hong "Sungwoo" Sung-woo jättävät joukkueen, mikä lisää entisestään väitettä, että Charge vähentää pyrkimyksiään ottaa irtisanomismaksu.

Koska joukkue tarvitsee viisi pelaajaa voidakseen kilpailla, Charge on allekirjoittanut entisen Chengdu Hunters pelaajan Yi "JinMu" Hu.

Nämä muutokset mielessä pitäen näemme seuraavaksi Charge:n Summer Qualifiers:ssa, joka jatkuu myöhemmin tällä viikolla.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä