Suomi
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Halo Championship Series Charlotten online-karsinnat ovat viivästyneet

343 Industries haluaa "saada pätevyyden pois tieltä" ennen saldopäivitystä 15. helmikuuta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kehittäjä 343 Industries on ilmoittanut, että tuleva Halo Championship Series Charlotte Online Qualifiers tapahtuu odotettua myöhemmin. Kuten Halo esports-johtaja "Tashi" paljasti Twitter:ssa, viivästyksen syy johtuu näennäisesti kahdesta syystä.

Muuten, kun Tashi kehystää ilmoituksen, 343 Industries haluaa käyttää ylimääräisen ajan "varmistaakseen upean kokemuksen", mutta myös siksi, että se voi saada kaiken "pois tieltä" ennen 15. helmikuuta saapuvaa tasapainolaastaria.

"Meillä on saldopäivitys, joka on tarkoitus julkaista 15. päivänä, joten haluamme saada pätevyyden pois tieltä eikä päivitys häiritse meitä, ja haluamme varmistaa riittävän ajan matkavaraukseen. Lopuksi kasvatamme stipendisummaa pätevää joukkuetta kohden uusien päivämäärien huomioon ottamiseksi."

Puhuessaan tästä vaikuttaa joukkueisiin, joiden odotetaan osallistuvan turnauksen fyysiseen osaan, Tashi totesi myös: "Emme koskaan halua tehdä muutoksia ilmoituksen jälkeen, ja pyydän anteeksi turhautumista ja vaivaa, jota tämä saattaa aiheuttaa. Myös koko tapahtumien etenemissuunnitelma on vielä tulossa."

Halo Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä