Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Hangzhou Spark on eronnut parista jäsenestään

Joukkueella on vain kaksi pelaajaa jäljellä rosterissaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch Leaguen kiinalaisiin joukkueisiin liittyy edelleen paljon kysymyksiä Blizzardin ja NetEasen edellisen sopimuksen päättymisen jälkeen, jolloin kalifornialaisen kehittäjän pelit julkaistiin alueella. Koska Overwatch 2 ei ole saatavilla Kiinassa tästä kuusta alkaen, odotamme kuulevamme, mitä tapahtuu kiinalaisille OWL-joukkueille, kuten Hangzhou Spark.

Ja Sparkista puheen ollen, joukkue on ilmoittanut vapauttaneensa vielä kaksi jäsentä aktiivisesta listastaan. Kaksi henkilöä ovat Li "Pineapple" Zhuo ja Wu "Superich" Gengtuo, ja mitä seuraavaksi molemmille pelaajille jää tällä hetkellä nähtäväksi.

Tiedämme, että Sparkilla on tällä hetkellä vain kaksi jäsentä aktiivisessa luettelossaan, mutta se ei ole vielä tehnyt listan allekirjoituksia tai lisäyksiä, toisin kuin muut liigan joukkueet.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä