Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstonen kesämestaruus ratkaistaan Shanghaissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kesän suurimpiin kuuluva Hearthstone-turnaus HCT Spring Championship pyörähtää huomenna käyntiin Kiinan Shanghaissa. Blizzardin järjestämä turnaus on kuluvan vuoden toinen osa Hearthstone Champtionship Touria, ja ottelut käydään perjantaista alkaen huipentuen finaaliin sunnuntaina.

Mukana on 16 kilpailijaa, jotka kamppailevat peräti 250 000 dollarin palkintopotista. Otteluiden formaattina on tuttuun tapaan Conquest paras viidestä -periaatteella ja yhdellä vastustajan hahmoluokan bännillä.

Turnauksesta odotetaan äärimmäisen tasaista, eikä ennakkosuosikkeja ole helppo nimetä. Esiin voisi nostaa ainakin Winter Championship -turnaukseen osallistuneet Neirean (EU) ja Xhopen (Kiina) sekä viime vuoden maailmanmestaruuskisojen lopputurnaukseen selvinneet JasonZhoun (Kiina), Kolenton (EU) ja Kranichin (Aasia).

Matsit käydään perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina Suomen aikaa kello 05 alkaen. Aamuvirkut voivat katsoa ne suorana Hearthstonen viralliselta Twitch-kanavalta - muille tarjotaan jälkilähetyksiä.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Hearthstone: Murder at Castle NathriaScore

Hearthstone: Murder at Castle Nathria

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Mikä turmiollinen skandaali! Varjojen valtias Denathrius on verinen vainaa. Kuka on syypää, ja miten tämä murhamysteeri edes liittyy Blizzardin korttipeliin?Ladataan seuraavaa sisältöä