Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Heroic on erottanut kaksi jäsentään väitetyn luottamuksen rikkomisen vuoksi

Kaikki ympäröi stavnia ja jabbia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Heroic on ollut repeämässä kilpailullisessa Counter-Strike-tilassa tänä vuonna, voitolla BLAST Premier: Spring Final ja toisella sijalla IEM Katowice 2023 -tapahtumassa. Mutta nyt tiimillä on edessään joukko sisäisiä ongelmia, jotka repivät sen tiimiä hajalle.

Aiemmin tässä kuussa tiimi ilmoitti antavansa Casper "cadiaN" Møllerin tutkia muita vaihtoehtoja, ja nyt syy tähän on tullut esiin. Lausunto paljastaa, että joukkuetoverit Martin "stavn" Lund ja Jakob "jabbi" Nygaard pakottivat CadiaNin ulos joukkueesta, kaikki osana sopimusta, että kun cadiaN: n korvaaja löydettiin, he jatkaisivat sopimuksiaan joukkueen kanssa.

Kuitenkin nyt, kun on tullut aika jatkaa sopimuksia, Heroic on paljastanut, että stavn ja jabbi ovat tehneet tulevaisuuden suunnitelmia kilpailevan organisaation Astraliksen kanssa, vaikka heillä on vielä 10 kuukautta Heroic sopimustaan jäljellä. Tämä on johtanut luottamuksen rikkomiseen ja tarkoittanut, että Heroic on päättänyt pudottaa molemmat pelaajat joukkueesta.

Puhuessaan tulevaisuuden suunnitelmista Heroic lisää: "Samalla kun Heroic käsittelee lyhyen aikavälin epävarmuutta ja suunnittelee pitkän aikavälin ratkaisua, hänen tavoitteenaan on tuoda stavn ja jabbi takaisin. Suorituskykyhenkilöstömme on tehnyt suunnitelman, joka tukee heidän mahdollista paluutaan avauskokoonpanoon."

Heroic:n koko lausunto löytyy alta.

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä