LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   League of Legends

   Immortals vahvistaa suurimman osan League of Legends -tiimistään

   Kolme pelaajaa on lukittu sisään ja valmiina kilpailemaan.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Immortals on yksi kahdeksasta joukkueesta, jotka kilpailevat League of Legends Championship Series ensi kaudella, ja näin ollen joukkue on nyt vahvistanut useita allekirjoituksia ja lukinnut kolme viidestä aloittavasta pelaajastaan.

   Meille kerrotaan, että Lee "Mask" Sang-hun ottaa haltuunsa mid laner -tehtävät, kun taas Edward "Tactical" Ra siirtyy bot laner -asemaan ja Kim "Olleh" Joo-sung on allekirjoitettu tukitoimiin.

   Vaikka on epäselvää, kuinka kauan Tactical on liittynyt uudelleen Immortals, tiedämme, että Mask ja Olleh ovat allekirjoittaneet sopimuksen kauden 2025 loppuun asti.

   Nämä listalisäykset tarkoittavat, että Immortals on edelleen markkinoilla top lanerille ja viidakolle, vaikka epäilemättä kuulemme uutisia erityisesti siitä tulevina päivinä ja viikkoina.

   League of Legends

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   League of LegendsScore

   League of Legends

   ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

   League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.   Ladataan seuraavaa sisältöä