Suomi
Gamereactor
esports
Fortnite

ISOT merkit Fortnite duo

Pari haluaa kilpailla ja edustaa Saksan joukkuetta Esports World Cupissa tänä kesänä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BIG:llä (Berlin International Gaming ) on joukkueita ja pelaajia lukuisissa peleissä ympäri maailmaa, mutta valtavasta menestyksestään huolimatta se ei ole vielä allekirjoittanut ja asettanut kentälle kokoelmaa Fortnite ammattilaista. Vaikka tämä on sittemmin muuttunut.

BIG on ilmoittanut allekirjoittaneensa sekä Lycian "Kiduoo" Kubeltin että Troy "Kiro" Alexisin, kaksi pelaajaa, jotka edustavat Saksan joukkuetta Fortnite tapahtumissa tulevaisuudessa, mukaan lukien Esports World Cup, kun se pidetään kesällä. Tässä asiassa BIG on jopa sanonut, että suunnitelmissa on palkata lisää jäseniä varmistaakseen, että joukkue voi osallistua Riadin turnauksessa käytettyyn 4v4-muotoon.

"Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa BIG:n strategisesta liittymisestä Fortnite -päätökseen, jota on suunniteltu huolellisesti jo pitkään", sanoo BIG:n toimitusjohtaja Daniel Finkler. "Fortnite:n valtavan maailmanlaajuisen vetovoiman ansiosta näemme valtavaa potentiaalia, erityisesti DACH-alueella. Olemme innoissamme voidessamme toivottaa Kiron ja Kiduoon kaltaiset huippulahjakkuudet tervetulleiksi tiimiimme. Fortnite on enemmän kuin peli, se on kulttuurinen ilmiö, joka yhdistää miljoonia. Me BIG:llä olemme innoissamme voidessamme tuoda ainutlaatuisen tyylimme tähän dynaamiseen maisemaan ja parantaa maailmanlaajuista pelikokemusta."

BIG huomauttaa myös, että se etsii tapoja laajentaa ja kasvattaa osallistumistaan Fortnite kilpailukenttään myös Creator Program ja karttasuunnittelualoitteilla.

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä