Suomi
Gamereactor
esports
Dota 2

Kahdeksan joukkuetta on jo päässyt Riadin Mastersin lohkovaiheeseen

Dota 2 -turnaus on yksi suurimmista Esports World Cupin isännöimistä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Saudi-Arabiassa järjestetään paljon objektiivisesti suuria esports-turnauksia heinä- ja elokuussa osana Esports World Cup, mutta vaikka näin olisikin, on vain muutamia, jotka ovat yhtä suuria kuin Dota 2 Riyadh Masters.

Tässä turnauksessa on jaossa yhteensä 5 miljoonaa dollaria, ja 20 joukkuetta kerääntyy Riadiin taistelemaan osuudestaan siinä. Viikonlopun toiminnan jälkeen joukko joukkueita on jo ansainnut paikkansa lohkovaiheessa, neljä on pudonnut ja jotkut on jopa sijoitettu lohkoihinsa.

Tiedämme varmasti, että Group A sisältää Gaimin Gladiators, OG, Team Falcons ja Team Spirit, ja että Group B näkee BetBoom Team, Team Liquid, Tundra Esports ja WBG.XG taistelevan sitä vastaan.

Myöhemmin tänään (8. heinäkuuta) tiedämme, kumpaan näistä kahdesta ryhmästä Entity, Blacklist International, beastcoast, Heroic, PSG Quest, Aurora, Mouz ja LGD Gaming liitetään, koska ryhmäarvonta järjestetään. Riippumatta siitä, miten ryhmät päätyvät etsimään, Azure Ray, G2 x iG, Virtus.pro ja nouns lähtevät kotiin, kun he eivät ole päässeet Play-In Stage.

Riyadh Masters päättyy 21. heinäkuuta.

Dota 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dota 2 on nyt taistelupeli

Dota 2 on nyt taistelupeli

UUTINEN. Kirjoittaja Toni Turunen

Kyllästyttyäsi viettämään 60 minuuttia yhdessä pelissä, voit nyt vain murjoa nappuloita saadaksesi nopean voiton.Ladataan seuraavaa sisältöä