Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Kaikki mitä haluat tietää HCT World Championshipista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hearthstone Championship Tour eli HCT laittaa maailman parhaat Hearthstone-pelaajat kisaamaan keskenään arvokkaista pisteistä ja kelpoisuudesta parhaisiin turnauksiin. HCT 2017 on päättynyt, joten huomisesta alkaen World Championship pidetään Amsterdamissa. Paikan päällä 16 parasta kisaa paikasta parrasvaloissa. Gamereactor on paikalla tapahtumassa.

Paikkana on Amsterdamin Beurs van Berlage Conference Centre, joka on käytössä huomisesta sunnuntaihin. Paikan päällä on myös avoimia turnauksia ja mahdollisuus tavata parhaita pelaajia henkilökohtaisesti.

World Championshipissa on niin sanottu "dual tournament group stage", jota seuraavat kerrasta poikki -periaatteella toimivat pudotuspelit. Jokaisessa lohkossa eli groupissa on neljä pelaajaa. Jokainen ottelu käydään paras viidestä -tyylillä Conquestissa, ja kaikki pelaajat tarvitsevat neljä pakkaa.

Toiminta alkaa klo 09:30 Suomen aikaa torstaista lauantaihin, ja sunnuntaina meno alkaa klo 17:00 Suomen aikaa. Menoa voi seurata Twitchissä.

Palkintopotti on peräti miljoona dollaria, josta voittaja kuittaa itselleen 250 000 dollaria, toiseksi tullut 150 000, kolmas ja neljäs 100 000 dollaria, viides 50 000 dollaria ja loput 25 000 dollaria.

Paikan päällä selostajina ovat Brian Kibler ja Dan 'Frodan' Chou; Simon 'Sottle' Welch ja Alexander 'Raven' Baguley; TJ Sanders ja Nathan "Admirable" Zamora. Pelaajat puolestaan ovat seuraavat (katso kuvan alta lista englanniksi).

Hearthstone: Heroes of Warcraft
Photo: Blizzard

Group A:

Hoej
DocPwn
Orange
Tom60229

Group B:

Muzzy
JasonZhou
Kolento
SamuelTsao

Group C:

ShtanUdachi
Ant
Sintolol
Purple

Group D:

Surrender
OmegaZero
Fr0zen
Neirea

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä